Jolanta Auziņa читать книги онлайн бесплатно

Rita stāstījums: cīņa par brīvību un pašnoteikšanos

Ritai sākas cīņa par savām tiesībām, kad viņas dzīvi nenovēroti sāk kontrolēt svešinieks. Viņa neļauj citiem noteikt savu likteni, bet saskaras ar vīrieti, kurš uzskata, ka viņa ir tikai viņa īpašums. Šis vīrietis, kurš piesavinājies mapi ar Ritai svarīgu informāciju, manipulē ar viņu, liedzot viņai brīvību un spriežot par viņas dzīvi. Rita nonāk sarežģītā situācijā, nezinot, vai uzticēties šim cilvēkam, kurš cenšas viņu kontrolēt.

Manuprāt, šīs stāsts parāda, cik svarīgi ir cīnīties par savu brīvību un pašnoteikšanos, neļaujot citiem izmantot un manipulēt ar mums. Rita mums ir labs piemērs kā cīnīties pret tīšām un negatīvām ietekmēm savā dzīvē.
Grāfa mazmeitas Irinas Pegovas dzīve ASV sākas ar problēmām, kad viņai tiek atteikts aizdevums un draud deportācija uz Krieviju. Viņa ir bijusi Lielā teātra aktrise Maskavā, bet tagad ir spiesta cīnīties par darbu un uzņemties sarežģītas situācijas Jaunajā pasaulē. Neraugoties uz grūtībām, viņa nepadodas un apņemas atrast veidu, kā izkļūt no šīs situācijas, dzīvot ASV un atgriezties teātra skatuvē. Viņas cīņa un griba spēj pārvarēt visas šķēršļus ceļā uz savu sapni.
Cilvēki un kaķi ir dzīvojuši kopā jau gadsimtiem ilgi, un ir svarīgi saprast, ka arī kaķiem ir savas vajadzības un veids, kā tie mēģina sazināties ar cilvēkiem. "Sliktā" uzvedība var būt vienkārši veids, kā kaķis cenšas piesaistīt cilvēka uzmanību un pateikt kaut ko svarīgu. Šajā grāmatā tiek uzsvērta mājas kaķa patiesā daba un vajadzības, kā arī doti padomi, kā uzlabot komunikāciju ar savu mājdzīvnieku. Izmantojot šos ieteikumus, jūs varēsiet labāk saprast savu kaķi un uzlabot savas attiecības ar viņu.
Sieviete, redzot savu vīru ar citu sievieti, jūtas ne tikai sāpes, bet arī vientulību un bezcerību. Viņa zaudē ticību un ticību cilvēkiem un mīlestībai. Vai ir iespējams atjaunot uzticēšanos un sasniegt laimi pēc šāda pārkāpuma? Vai ir iespējams izdzīvot šo smago periodu un atrast jaunu mīlestību un laimi? Viņas sirds ir izjaukta, bet viņa gaida jaunu sākumu, nevis turpināt veltīgi cīnīties par attiecībām, kas ir nodevušas savu ticību.
Vai visas raganas ir raganas? Nē, nav! Mēs esam radikālas un riskantas, nevis vienkāršas raganas. Un ko citu var sagaidīt, ja tiek pārcelta no raganu akadēmijas uz burvju skolu kopā ar draudzenēm? Manā gadījumā ceļā uz mācībām man bija iespēja satikt savu nākamo rektoru un pat ieliet viņam mīlestības eliksīru. Es biju domājusi, ka tas būs tikai vienkāršs pārejas posms, bet nekas nenotika pēc plāna... Man bija neparedzētas piedzīvojumi un notikumi, kas mani noveda līdz nebijušām sekām. Vai es varu pārpludināt ar šo eliku un izvairīties no draudzības zaudēšanas? Vai eliksīrs sniegs man vēl kādas neparedzētas sekas? Seko līdzi un atradīsi atbildes!
Šķiršanās nekad nebija manā plānos. Es biju pārlaimīga - bija mīlošs vīrs, divi burvīgi bērni un mājīga māja. Bet vienā naktī viss mainījās, kad manās rokās nonāca pierādījumi par vīra neuzticību. Gļeba ilgstošie darba braucieni bija tikai sākums tam, kas slēpās zem virspuses. Un tagad tas bija priekšā man - sākt jaunu dzīvi, kurā pašai jābūt stiprai un izlēmīgai, lai pārvarētu šo krustceļu. Manas rozā brilles sabruka, bet man jāatrod savs ceļš uz prieku un mieru. Nenovērtējiet mīlestību, kas caur sēru gājis cauri ugunī un atsājis vēl spožākai dzīvei.
Vasilijs, piedzīvojis reklāmas darbinieks, ceļo uz Perlovkas ciematu, kur sastop ļaunumu un pasaku pasauli. Viņam jāsadarbojas ar kikimoru, leišu, berendiju un domovu, lai pārvērstu Perlovku par dabas rezervātu. Vai viņam izdosies piesaistīt apmeklētājus ar savām reklāmas prasmēm? Šī burvju stāsta galvenais jautājums ir - vai Vasilijs izvēlēsies māju atgriešanos vai mīlestību? Uzzini vairāk par šo aizraujošo ceļojumu un neskartajiem nostūriem!